Selecteer een pagina

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze werkzaamheden en diensten kunt u ons mailen of bellen!

Klantvriendelijk

Snelle service

N

Uitstekende service

Audio uitvaart

Het belang van audio op een uitvaart kan zeer groot zijn. Wilt u bijvoorbeeld muziek laten horen op een uitvaart, dan is het prettig als er goed geluid is. Zo kunnen alle gasten de gehele uitvaartdienst goed volgen en op de juiste manier afscheid nemen. Voor audiovisuele ondersteuningen bij een herdenking of uitvaart, kunt u terecht bij Uitvaart en Techniek. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in audio en video en we werken alleen met de beste mensen en apparatuur.

Audio bij uitvaart aan de hand van speakersysteem

Bij Uitvaart en Techniek beschikken we over ons eigen speakersysteem, dat zowel voor spraak als voor muziek uitermate geschikt is. Dat betekent dat wij u bij een uitvaart zowel bijstaan in goed geluid tijdens toespraken, als goede audio bij de muziek. Zo is de gehele uitvaartdienst goed te horen voor alle aanwezige gasten. Bij ons gaat het echter niet alleen om volume: wij geven vooral om kwaliteit. Mocht het nodig zijn, bijvoorbeeld in grote zalen, dan kunnen wij ook meerdere speakers verdelen over de ruimte. Het geluid wordt dan ook goed verdeeld over de gehele ruimte. Uitvaart en Techniek kunt u inschakelen voor audio en video. Wij leveren dus niet alleen goed geluid tijdens een uitvaart, we kunnen er ook voor zorgen dat foto’s en video’s op grote schermen worden afgespeeld en dat de uitvaart op video wordt opgenomen.

Alles draait om uw wensen over geluid en video

Een uitvaart is een trieste gebeurtenis. Een begrafenis of crematie kan echter wel op de juiste manier worden ingericht met behulp van mooie muziek, foto’s en video’s, zodat u herinneringen kunt ophalen en op een mooie manier afscheid kunt nemen. Wij spreken dan ook altijd vooraf af met onze klanten, zodat die hun wensen aan ons kunnen doorgeven. Bent u geïnteresseerd in de werkzaamheden van Uitvaart en Techniek en wilt u contact met ons opnemen voor meer informatie? Bel dan naar ons vaste telefoonnummer 0031(0)168-328492 of ons mobiele telefoonnummer 0031(0)06 26 33 66 34. Onze medewerkers staan u graag te woord.


Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht