Selecteer een pagina

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze werkzaamheden en diensten kunt u ons mailen of bellen!

Klantvriendelijk

Snelle service

N

Uitstekende service

Beeld en geluid uitvaart

Beeld en geluid bij een uitvaart, een begrafenis of crematie, kan een belangrijke toevoeging zijn voor de dienst. Het laten zien van mooie foto’s en video’s en het laten horen van muziek, roept natuurlijk herinneringen op, maar het helpt mensen vaak vooral om gevoelens uit te drukken. Wellicht heeft de overledene zelf foto’s, video’s en muziek uitgekozen, of willen nabestaanden tijdens toespraken leuke muziek laten horen. Uitvaart en Techniek is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van audiovisuele ondersteuningen bij herdenkingen en uitvaarten. Dat betekent dat wij voor u klaar staan om muziek, foto’s en video’s via de beste speakers te laten horen, op grote schermen te laten zien en op het juiste moment in te starten.

Beeld en geluid bij een uitvaart of crematie overlaten aan de specialist

Bij een uitvaart komt veel geregel kijken. Dan is het prettig als u niet ook nog eens moet letten op het beeld en geluid dat tijdens de begrafenis of crematie moet worden afgespeeld. Daarom nemen we u bij Uitvaart en Techniek dat werk uit handen. U kunt ons inschakelen voor:

  • Het afspelen van begrafenis muziek: samen met u gaan we in overleg over de muziek die u wilt laten horen. Wij zorgen er dan voor dat deze muziek afgespeeld wordt met behulp van goede speakers, zodat het overal goed te horen is.
  • Het regelen van andere audio: ook voor de audio van bijvoorbeeld toespraken kunt u ons inschakelen. Wij zorgen ervoor dat iedereen goed verstaanbaar is.
  • Het afspelen van foto’s of video’s op grote schermen: wij zorgen ervoor dat de foto’s en video’s die u wilt laten zien op grote schermen worden afgespeeld. We beschikken over schermen en de beamers, zodat we gemakkelijk op het juiste moment de presentatie kunnen inzetten.

Betrouwbare apparatuur en ervaren technici

Bij Uitvaart en Techniek werken wij uitsluitend met de beste en betrouwbare apparatuur. Onze ervaren technici weten precies hoe ze deze apparatuur moeten hanteren. Wilt u meer informatie over Uitvaart en Techniek en onze werkzaamheden op het gebied van beeld en geluid bij uitvaarten, begrafenis of crematie? Neem dan contact met ons op via het vaste telefoonnummer 0031(0)168-328492 of het mobiele telefoonnummer 0031(0)06 26 33 66 34.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht