Selecteer een pagina

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze werkzaamheden en diensten kunt u ons mailen of bellen!

Klantvriendelijk

Snelle service

N

Uitstekende service

Geluidsinstallatie uitvaart

Een goede geluidsinstallatie is van groot belang bij een uitvaart. Geluid, zoals muziek die de overledene of nabestaande heeft uitgekozen, is belangrijk bij een mooi afscheid. Het brengt herinneringen boven en helpt gevoelens uit te drukken. Uitvaart en Techniek is een gespecialiseerde organisatie in de audiovisuele ondersteuningen bij herdenking en uitvaart. Wij verzorgen zowel audio als video bij herdenkingen en uitvaarten.

Goede geluidsinstallatie bij een uitvaart: betrouwbare apparatuur bij de specialist

Omdat geluid bij uitvaarten van groot belang kan zijn, bieden wij bij Uitvaart en Techniek verschillende mogelijkheden op het gebied van audio. Zo kunt u ons inschakelen voor het afspelen van begrafenis muziek op ons eigen speakersysteem. Doordat verschillende kleine speakers door de ruimte worden verspreid, is er niet alleen sprake van goed en kwaliteitsvol geluid, maar wordt het geluid ook goed door de ruimte verdeeld. Bij Uitvaart en Techniek maken wij uitsluitend gebruik van de beste apparatuur.

Geluidsinstallatie voor op de begraafplaats

Een goede geluidsinstallatie is onmisbaar bij een uitvaart of herdenking. Bij Uitvaart en Techniek bieden wij zelfs een geluidsinstallatie speciaal voor op de begraafplaats. Deze geluidsinstallatie bestaat uit diverse draadloze speakers op accu, die dus gemakkelijk overal geplaatst kunnen worden, ook op de begraafplaats. Bent u geïnteresseerd in een geluidsinstallatie voor een uitvaart of begraafplaats? Bel ons dan even. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op het vaste telefoonnummer 0031(0)168-328492 en het mobiele telefoonnummer 0031(0)06 26 33 66 34.


Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht