Selecteer een pagina

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze werkzaamheden en diensten kunt u ons mailen of bellen!

Klantvriendelijk

Snelle service

N

Uitstekende service

Uitvaart op video

Wilt u een uitvaart op video laten vastleggen, dan is het verstandig een professioneel bedrijf in te schakelen. Uitvaart en Techniek is specialist in audiovisuele ondersteuningen bij een herdenking of uitvaart. Wij werken uitsluitend met de meest ervaren technici en de beste en meest betrouwbare apparatuur. Een smaakvolle video opname van een begrafenis of crematie wordt geheel door Uitvaart en Techniek verzorgd.

Gehele uitvaartdienst of onderdeel van de uitvaart op video: de werkwijze van de specialist

Een video opname van een begrafenis of crematie kunt u op elk gewenst moment nog eens nakijken. En dat kan van groot belang zijn voor de nabestaande. Bij een herdenking of uitvaart gebeurt namelijk veel en u kunt niet alles in de gaten houden. De documentatie van een gehele uitvaartdienst of een onderdeel van de uitvaart op video kan dan erg waardevol zijn. Bij Uitvaart en Techniek werken ervaren en rustige technici, die exact weten hoe te handelen tijdens een uitvaart. Zij zorgen namelijk altijd dat ze onopvallend te werk gaan, zodat ze geen stoorzender vormen tijdens de herdenking of uitvaart.

Video opname van begrafenis of crematie en andere mogelijkheden bij Uitvaart en Techniek

Bij Uitvaart en Techniek is het mogelijk zowel de ruwe beelden van de video opname van de begrafenis of crematie te ontvangen, maar wij kunnen voor u ook een uitvaartdienst video maken aan de hand van bewerkte beelden. Daarnaast bieden wij diverse andere mogelijkheden met betrekking tot video en geluid bij een herdenking of uitvaart:

  • Begrafenis muziek: via ons eigen speakersysteem kunnen wij de gewenste begrafenis muziek met goed geluid afspelen.
  • Audio opnames: met onze apparatuur kunnen wij audio opnames maken van de gehele herdenking of uitvaart, die u achteraf op usb stick van ons ontvangt.
  • Foto- of videopresentaties: met behulp van beamers met schermen kunnen wij de gewenste fotoreportage of video’s afspelen.

Wij praten graag met u over de mogelijkheden

Denkt u erover om een gehele uitvaartdienst of een deel van de uitvaart op video te laten registreren? Uitvaart en Techniek praat graag met u over onze mogelijkheden. Bel naar ons vaste telefoonnummer 0031(0)168-328492 of ons mobiele telefoonnummer 0031(0)06 26 33 66 34 voor meer informatie. Wij gaan met u om de tafel zitten, zodat we zeker weten dat onze werkzaamheden geheel naar uw wens worden uitgevoerd.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht