Selecteer een pagina

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze werkzaamheden en diensten kunt u ons mailen of bellen!

Klantvriendelijk

Snelle service

N

Uitstekende service

Uitvaart vastleggen

Een uitvaart vastleggen kunt u laten doen door een professioneel bedrijf als Uitvaart en Techniek. Een video van een uitvaart kan een waardevolle documentatie zijn voor de nabestaande. Bij een herdenking of uitvaart krijgt u niet altijd alles mee. Het laten filmen van een uitvaart zorgt ervoor dat u de ruwe of de bewerkte beelden nog eens na kunt kijken op een moment dat het u uitkomt.

Uitvaart laten vastleggen door de specialist

Wilt u een uitvaart laten vastleggen door de specialist, dan kunt u Uitvaart en Techniek inschakelen. Wij werken uitsluitend met rustige en ervaren technici, die onopvallend te werk gaan. Zo vormen zij geen stoorzender tijdens de dienst, maar leggen zij toch alle belangrijke momenten vast. Voor nabestaanden kan dit een fijn idee zijn: als u ervoor kiest een uitvaart te laten filmen is er de mogelijkheid dit op een later moment terug te kijken.

Diverse mogelijkheden voor audio en video bij een herdenking of uitvaart

Bij Uitvaart en Techniek bieden wij naast het laten filmen van een uitvaart ook diverse andere mogelijkheden op het gebied van audio en video bij een herdenking of uitvaart. Zo kunt u ons inschakelen voor het afspelen van begrafenis muziek of voor het projecteren van video’s of foto’s via beamers op grote schermen. Wij gebruiken alleen de meest betrouwbare en beste apparatuur.

Onze werkwijze

Bij Uitvaart en Techniek werken uitsluitend ervaren medewerkers die weten hoe ze het beste kunnen werken tijdens een herdenking of uitvaart. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u contact met ons opnemen omdat u een uitvaart wilt laten vastleggen of filmen? Bel dan naar het vaste telefoonnummer 0031(0)168-328492 of het mobiele telefoonnummer 0031(0)06 26 33 66 34 voor de mogelijkheden. Wij zijn dagelijks te bereiken van 9:00 tot 21:00 uur.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht